YHTIÖN HISTORIA

Tarinamme alkoi vuonna 2003, kun Marli Oy, nykyinen Eckes Granini Finland Oy, päätti ulkoistaa vähittäiskaupan myyntikenttätoimintonsa. Siitä lähtien olemme toimineet menestyksekkäästi eri päämiesten ja brändien kanssa sekä luoneet luottamuksellisia asiakassuhteita kaupan joka tasolla. Meidät tunnetaan erityisesti kenttämyynti-palveluistamme sekä tuloksellisesta tavastamme tehdä myyntityötä. Pitkät kumppanuudet, saavutetut tavoitteet ja kaupan luottamus ovat tehneet meistä luottokumppanin alalla.

Vuonna 2019 yhtiö sai uuden omistuksen ja matka kohti seuraavaa 16 vuotta alkoi. Tavoitteenamme on pitää kiinni vahvuuksistamme sekä kehittää toimintaamme siten, että voimme olla Pohjoismaiden paras ja edistyksellisin toimija alallamme. Myynnin ulkoistaminen on enenevissä määrin nykypäivää ja uskomme, että tuotteiden omistajien kannattaa sijoittaa resurssinsa tuotekehitykseen ja brändi-arvon kasvattamiseen. Me hoidamme myyntityön.

MISSIO JA ARVOT

MISSIO JA ARVOT

VASTUULLISUUS JA YMPÄRISTÖ

Koemme huolta sekä vastuuta ympäristöasioista ja arvostamme ihmisyyttä
TASAVERTAISUUS JA YHTEISHENKI

Periaatteemme on, että ihmisyyden arvostaminen tulee olla läsnä joka päiväisessä työssämme.

Kannustamme ja autamme toisiamme, olemme silti vaativia.

Jätämme aina iloisen ja luottamuksellisen ilmapiirin ympärillemme.

KULUTTAMINEN JA YMPÄRISTÖ
Autot ja polttoaineet

Autot ja liikkumisvälineet ovat keskeisessä roolissa liiketoiminnassamme. Autojen hankinnassa olemme siirtyneet uusien autojen hankinnasta vähäpäästöisten, vähän ajettujen ja 1-2 vuoden ikäisten autojen hankintaan. Käyttövoiman suhteen sovellamme käytäntöä vuosittaisen ajokilometrien perusteella ja suosimme sähkö- ja hybrid–autoja aina, kun se on järkevää. Yhteistyökumppanimme bensiini- ja diesel-polttoaineissa on Neste.

Paperi ja kierrätys

Vähennämme paperin käyttöä aina, kun se on mahdollista. Vuoden 2019 alkaneissa kehityshankkeissa on paperin vähentäminen yhtenä päätavoitteena. Se paperi mikä jää, kierrätetään asianmukaisesti ja pyritään pääsemään käytöstä eroon mahdollisuuksien mukaan.

Kierrätämme mahdollisuuksien mukaan kaikki käyttämämme materiaalin. Suosimme myös kiertotaloutta.

Tuotteet portfoliossa

Pyrimme rohkaisemaan päämiehiämme tuotteiden valmistuksessa kestävän kehityksen mukaisia valmistusmenetelmiä, raaka-ainehankintoja sekä ympäristöystävällisten pakkausten käyttämistä. Myös logistiikan osalta kunnioitamme ympäristöä vähiten kuormittavia vaihtoehtoja.

Kulutustavarat

Kun hankimme uutta, mietimme todellisen tarpeen ja tarkastelemme tuotteiden ja palveluiden vastuullisuutta huolellisesti.

Kannustamme henkilökuntaamme suosimaan henkilökohtaisissa valinnoissa ympäristöä vähiten kuormittavia vaihtoehtoja. Järjestämme aika-ajoin ja tarvittaessa koulutusta ympäristö- ja vastuullisuus asioissa.

Ota yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.