MYYNTIEDUSTAJAPALVELUT / KENTTÄPALVELUT

MYYNTIEDUSTAJA-PALVELUT / KENTTÄ-PALVELUT

Kokemuksesta tiedämme, että jokainen tuote on uniikki. Menestyminen vaatii kovaa työtä ja monien asioiden summana syntyvää suunnitelmaa sekä saumatonta yhteistyötä. Toimintamme perustana on pitkä kokemus kotimaisten ja kansainvälisten brändien kanssa toimimisesta sekä kaupanalan syvä tuntemus. Meillä on vakiintuneet luottamukseen perustuvat asiakassuhteet ja tunnistamme toimenpiteet, joilla saavutamme parhaan mahdollisen tuloksen. Sähköisten raportointi- ja myyntityökalujen avulla pystymme tuottamaan lisäarvoa koko toimintaympäristöllemme sekä toimimaan avoimesti ja läpinäkyvästi. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa menestyksen vähittäiskaupassa sekä tuotteellenne että yhtiöllenne.

PUHELINMYYNTIPALVELUT

PUHELINMYYNTI-PALVELUT

Vähittäiskauppaan erikoistuneen puhelinpalvelumme avulla tavoitamme erityisesti market kokoluokan kaupat tehokkaasti ja nopeasti. Palvelukonseptimme skaalautuu tarpeen mukaan kaikkiin kauppatyyppeihin uutuuksien myynnistä aina säännöllisten tilausten keräämiseen. Puhelinpalvelun avulla täydennetään tehokkaasti esimerkiksi valtakunnallisen jakelupeiton rakentamista ja/tai ketjukampanjan toteutumista kaupan tasolla.

MENEKINEDISTYS- JA HYLLYTYSPALVELUT

MENEKINEDISTYS- JA HYLLYTYS-PALVELUT

Menekinedistys- ja hyllytyspalvelumme tarjoavat laadukasta ja huolellista palvelua viikottaiseen tarpeeseen sekä sesonkeihin. Toimintamme on keskittynyt Pääkaupunkiseudulle, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaan alueille. Tilauksesta myös muilla alueilla.

PROMOOTIOT

Promootiopalvelumme tuote saadaan kuluttajan näkyville näyttävästi ja mieleenpainuvasti avaimet käteen periaatteella. Palvelumme skaalautuu tarpeisiisi ja myös perinteiset maistatuskiertueet hoituvat ammattitaitoisesti.

Kysy lisää miten voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.