Meille myynti on ykkösasia.

Me olemme Salesmart, vuonna 2003 perustettu suomalainen myynnin asiantuntijayritys. Luotamme kokeneeseen myyntitiimiimme sekä tavoitteelliseen yhteistyöhön päämiestemme kanssa. Pitkät kumppanuudet merkittävien tavarantoimittajien kanssa ovat tehneet meistä ykköskumppanin myynnin ulkoistamisessa kaupan alalla.

Tavoitteellisuus

Kumppanuutesi Salesmartin kanssa perustuu yhteiseen tavoitteenasetteluun sekä säännölliseen myynnin tarkasteluun ja toiminnan kehittämiseen. Lähes jokaisella päämiehellämme on markkinajohtajan asema omissa tuoteryhmissään.

Pitkäjänteisyys

Meillä viihdytään pitkään, niin ammattilaisena kuin toimeksiantajana. Salkussamme on edelleen toimintamme alusta lähtien mukana olleita päämiehiä. Ulkoistaessasi myynnin Salesmartille, tuotteitasi edustavat aina kokeneet myynnin ammattilaiset.

Kotimaisuus

Salesmart on alusta asti ollut kotimaisissa omistuksessa ja luottaa myöskin suomalaiseen osaamiseen myynnissä. Meillä on keinot myynnin kasvattamiseen ja asiantuntemuksemme takaa, että menestymme yhdessä päämiestemme kanssa koko maan alueella.

Ammattimaisuus

Haluatko lisää tietoa myynnin ulkoistamisen kannattavuudesta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan eduista, joita ammattimainen ja sitoutunut tiimi voi tuoda myyntisi kehittämiseen.

2003

Oy Eckes-Granini Finland Ab

“Salesmart Oy on vastannut kenttämyynnistämme jo vuodesta 2003. Osuutemme mehumarkkinoista on kasvanut edelleenkin ja päivittäinen tekeminen SalesMartin kanssa sujuu mutkattomasti. Myynnin ulkoistaminen mahdollisti myyntiin liittyvien ylimääräisten kulujen karsimisen sekä selkeämmän ennustettavuuden. Samalla onnistuimme karsimaan myös myynnin johtamiseen liittyviä piilokuluja."

Torsti Hurmerinta
Kaupallinen johtaja
Oy Eckes-Granini Finland Ab

2006

Altia

Juhlistimme vuonna 2016 Salesmartin kanssa 10-vuotista menestyksekästä yhteistyötaivalta. Salesmartissa olemme arvostaneet vahvoja kontakteja ja hyviä suhteita päivittäistavarakaupan myymälöihin ja luotettavaa yhteistyötä molempiin suuntiin. Salesmart tuntee merkkituotteitten arvon ja se on osannut auttaa mm. S. Pellegrinon tunnettuuden kasvattamisessa. Tulevaisuudessa näen potentiaalia yhteistyömme kasvattamisessa ja syventämisessä entisestään.

Mika Laasonen
Sales Channel Manager
Altia Finland

2007

Kotivara Oy

"Kotivara Oy edustaa perheyhtiötä, jolla on 70v perinteet suomalaisessa vähittäiskaupassa. Kartoitimme vuonna 2007 myyntipalveluita tarjoavat yritykset ja saamiemme referenssien perusteella valitsimme kenttämyynti -yritykseksi Salesmart Oy:n. Yli 10 yhteistyövuoden aikana myyntitulokset ovat yltäneet asettamiimme tavoitteisiin. Teemme läheistä yhteistyötä myös suurkeittiöissä kautta maan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä luottokumppanimme toimintaan."

Miikka Orvola
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Kotivara Oy

2010

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB

"Siirsimme tuotteidemme myynnin SalesMartin vastuulle vuonna 2010. SalesMart on onnistunut kehittämään suklaidemme markkinaosuutta premium-suklaat tuoteryhmässä ja lanseerannut uusia tuotteita onnistuneesti kehittäen samalla meille tärkeää sesonkimyyntiä. Myyntimme on kasvanut vuosittain tavoitteiden mukaisesti ja katsomme luottavaisin mielin yhteistyötämme myös tulevaisuudessa."

Max Stenbäck
Maajohtaja
Lindt & Sprüngli (Nordic) AB

2011

Jalostaja

"Olemme ulkoistaneet kenttämyyntimme Salesmartille, yhteistyömme on jatkunut aina vuodesta 2011 asti. Salesmartin avulla tavoitamme tehokkaasti päivittäistavarakaupan myymälät koko maassa. Salesmartin kokenut myyntitiimi on onnistunut hyvin kampanjoiden ja sesonkien sisäänmyynnissä.”

Jaakko Lunden
Myyntijohtaja
Oy Lunden Ab Jalostaja

2014

Myllyn Paras

“Myllyn Paras Oy on perustettu vuonna 1928. Tuotteitamme myydään vähittäiskaupoissa seitsemässä eri tuoteryhmässä. Olemme tehneet yhteistyötä SalesMartin kanssa vuodesta 2014 alkaen. Myynnin ulkoistamisen kautta saimme lisävoimaa vähittäiskauppatyöskentelyyn. Teemme läheistä yhteistyötä myös HoReCa-sektorilla. Etenkin uutuustuotteiden myymäläpeitto ja sesonkien myynti on onnistunut erinomaisesti. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.”

Pekka Kiiskinen
VK-myyntipäällikkö
Myllyn Paras Oy

Oikeat ratkaisut

Ammattitaitoamme on löytää oikeat ratkaisut myyntisi kasvattamiseen.

OTA YHTEYTTÄ