Myynnin ulkoistaminen

Myynnin ammattilaiset
Kokenut myynnin johto
Myyntidata reaaliajassa
Vähemmän byrokratiaa
Kannattava myynninkasvu

Kiristyvän kilpailun keskellä myynnin on tuotava tulosta. Ulkoistamalla kenttämyyntisi saat käyttöösi ammattitaitoisen tiimin, jolla on maan vahvimmat näytöt myynnin kasvattamisesta. Samalla turhat piilokulut karsiutuvat ja kustannukset pysyvät kurissa.

Millaista myyntiä kaipaat? Yhteistyössä kanssamme voit ulkoistaa myyntisi joko valtakunnallisesti, valitulla myyntialueella tai yksittäisessä kauppaketjussa – räätälöimme sopivan ratkaisun tarpeidesi mukaan. Osaamisemme ydin on vähittäiskauppa- ja suurtalouskeittiösektorilla, mutta kartoitamme jatkuvasti myös muita aloja.

Päivittäistavarakauppa

Haluatko tuotteesi marketin hyllylle tai näkyvämmälle paikalle? Myyjämme tekevät tiivistä yhteistyötä kaupan henkilökunnan kanssa rautaisella kokemuksella. Vuosittain teemme noin 8000 asiakaskäyntiä K-ryhmän myymälöihin. Tavoitteena on tietysti tuotteesi myynnin kasvu. Sen saavuttamiseksi tukeudumme myyntitaitomme lisäksi myös dataan – ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden seurata tulosta reaaliajassa.

Suurkeittiömyynti

Halutessasi viemme tuotteesi kaupan lisäksi myös keittiöihin. Tunnemme tukkuliikkeet, kaupalliset ketjut ja julkishallinnon asiakkaat. Teemme heidän kanssaan yhteistyötä päivittäin, ja he luottavat meihin. Koska me tunnemme heidät, pian he tuntevat sinut – ja ennen pitkää tuotteesi on käytössä suurkeittiöissä kautta maan.

Kansainvälinen myynti

Katsotko yli Suomen rajojen? Autamme sinua laajentamaan markkinoitasi kansainvälisesti. Oma tiimimme toimii Suomen lisäksi Virossa, ja Pohjoismaisten yhteistyökumppaniemme ansioista voimme esittää ratkaisuja myyntiisi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Muu myyntityö

Jos tahdot tiivistää yhteydenpitoa kauppaan entisestään, tarjoamme tuloksellisia puhelinmyyntikampanjoita myyntisi tueksi. Halutessasi tuomme tuotteellesi myös tunnettuutta: meiltä onnistuvat promopalvelut maistatuksista messuihin ja menekinedistämiseen.

Myynnin seuranta

Kun teet tulosta, haluat varmaan myös tietää sen. Asiakkaanamme saat pääsyn päämiestemme tarpeiden pohjalta kehitettyyn SaleX™-järjestelmään, jonka kautta voit seurata myyntisi kehittymistä tarkasti, joustavasti ja reaaliaikaisesti.