Kustannustehokkaat ratkaisut.

Avainkontaktit, osaava myynnin johto ja kokenut kenttämyynnin tiimi. Salesmart tunnistaa keinot yrityksesi myynnin kasvattamiseen ja sitoutuu yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Myymme tuotteesi vähittäiskauppoihin, suurkeittiöihin ja keskusliikkeisiin Suomessa sekä Virossa.

Tehokkuutta kenttämyyntiin

Kasvua päivittäistavarakaupasta

Kun siirrät tuotteidesi myynnin kokeneelle myyntikentällemme, saat hyödyn myös pitkistä suhteista kaupan henkilökuntaan. Edustajamme tuntevat ostajat Hangosta Nuorgamiin ja tiedämme kuinka lisämyyntiä tehdään eri alueilla. Neuvottelemme tuotteillesi riittävän hyllytilan ja näkyvyyden sekä varmistamme ketjukampanjoiden jalkauttamisen. Pääset seuraamaan kentän toimintaa online-raportointijärjestelmämme kautta.

Julkishallinto ja HoReCa

Yhteistyötä suurkeittiöissä

Vankka osaamisemme suurkeittiöissä ja valtakunnallinen yhteistyö julkishallinon ja kaupallisten ketjujen asiakkuuksissa on tehnyt meistä merkittävän SK-kumppanin useille tunnetuille tavarantoimittajille. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä uusia ruokakonsepteja suomalaisille yhdessä asiakkaittemme ja päämiestemme kanssa.

Kokemusta ketjuneuvotteluihin

Kumppanina keskusliikkeet

Kauppa on kaikilla tasoilla ihmisten välistä vuorovaikutusta. Pitkä kokemuksemme ketjuneuvotteluista mahdollistaa myös KAM-toimintojen ulkoistaminen meille joko kokonaan tai nimetyissä kauppaketjuissa. Neuvottelemme puolestasi kampanja ja valikoimaratkaisut. Kehitämme yhdessä päämiestemme kanssa uusia ratkaisuja valikoima ja kampanja neuvotteluihin.

Myynnin lisäpalvelut

Telesales ja promot

Vaikka juuremme ovat vahvasti valtakunnallisessa kenttämyynnissä tarjoamme lisäpalveluna puhelinmyyntitiimimme palvelut päivittäistavarakauppoihin ja suurkeittiöihin. Puhelin on tehokas työkalu esimerkiksi kampanja-, sesonki- ja uutuusmyynnin tukena. Kumppanimme voivat hyödyntää myös valtakunnallista promootioverkostoamme tuotemaistatuksissa.

Kannattavaa myynninkasvua

Myynnin ulkoistaminen oikealle kumppanille on kustannustehokas ratkaisu myynnin kasvattamiseen.

OTA YHTEYTTÄ